Hjem » Peismontering i Bergen
peismontering Bergen

Peismontering i Bergen

Montering og bygging av peis og ovner i Bergen og omegn

Med mange års erfaring i bransjen og sertifiserte montører kan vi garantere kvalitet fra start til slutt. Vi leverer og monterer peis og vedovn i Bergen, Sotra, Askøy og Os.

Vi har våre egne fast ansatte montører, slik at du kun trenger å forholde deg til et firma gjennom hele prosessen. Smart varme bistår deg helt fra kjøp, til levering og til ferdig montert ildsted. Vi har et bredt utvalg av produkter fra de fleste kjente peis og ovnleverandørene, se et stort utvalg her.

Ønsker du et uforpliktende tilbud på montering av peis eller vedovn?

Fyll ut skjema under og vi svarer deg innen 2-3 virkedager.

Fornavn(Påkrevd)
Etternavn(Påkrevd)
Adresse
Max. file size: 200 MB.

Veiledning
Hos Smart Varme legges det stor vekt på at du skal få en ovn eller peis som du vil trives med i hverdagen. Ikke bare skal den være estetisk vakker å se på, men den skal også passe til ditt behov på en funksjonell måte. Med riktig varmeevne til din bolig, evt med kleberstein eller skjult varmelagringsstein. Man kan også få en vedovn med bakeovn integrert. Smart Varme hjelper deg og veileder deg.

Fra gammel til ny ovn
Bytt fra gammel til ny ovn og få mer varme for mindre ved. Moderne, rentbrennende vedovner gir mer varme og mindre forurensning enn gamle. De beste nye rentbrennende ovnene har en virkningsgrad på rundt 80 prosent, mens gamle ovner kan ha en virkningsgrad ned mot 50 prosent.

Reduser partikkelutslippet Dessuten reduseres partikkelutslippet opp mot 90 prosent. Effektiviteten i disse ovnene er opptil 40 prosent bedre enn de gamle ovnene. Det betyr at du får mer varme med mindre ved – besparende både for miljøet og lommeboken din.


Peiskos
Peisen trenger ikke være hovedoppvarmingskilden din. Den kan også fungere som et koselig supplement til andre oppvarmingsmetoder, som varmluft og elektrisk oppvarming. Peis er en kombinasjon av trivsel og nytte. Vedovner og levende flammer tilfører ekstra hygge til heimen, spesielt på kalde høst- og vinterkvelder.

La oss bygge din drømmepeis

Handlekurv