Hjem » Peismontering Bergen

Peismontering Bergen

Peismontering i Bergen og omegn

Med mange års erfaring i bransjen og sertifiserte montører kan vi garantere kvalitet fra start til slutt. Vi leverer og montere peis og vedovn i Bergen, Sotra, Askøy og Os. Vi har våre egne fast ansatte montører, det gjør det enkle for deg å bare ha et firma å forholde seg til. Vi har et bredt utvalg av produkter fra de fleste kjente ovnsleverandørene, se et stort utvalg her.

Montører montere vedovn

Ønsker du et tilbud på montering av peis eller vedovn? Ta kontakt via tlf, mail, besøk i butikken eller fyll ut skjema under.

Fornavn(Påkrevd)
Etternavn(Påkrevd)
Adresse
Max. file size: 200 MB.
Peismontering Bergen

Veiledning
Hos Smart Varme legges det stor vekt på at du skal få en ovn eller peis som du vil trives med i hverdagen. Ikke bare skal den være estetisk vakker å se på, men den skal også passe til ditt behov på en funksjonell måte. Med riktig varmeevne til din bolig, evt med kleberstein eller skjult varmelagringsstein. Man kan også få en vedovn med bakeovn integrert. Smart Varme hjelper deg og veileder deg.

Fra gammel til ny ovn
Bytt fra gammel til ny ovn og få mer varme for mindre ved. Moderne, rentbrennende vedovner gir mer varme og mindre forurensning enn gamle. De beste nye rentbrennende ovnene har en virkningsgrad på rundt 80 prosent, mens gamle ovner kan ha en virkningsgrad ned mot 50 prosent.

Reduser partikkelutslippet Dessuten reduseres partikkelutslippet opp mot 90 prosent. Effektiviteten i disse ovnene er opptil 40 prosent bedre enn de gamle ovnene. Det betyr at du får mer varme med mindre ved – besparende både for miljøet og lommeboken din.


Peiskos
Peisen trenger ikke være hovedoppvarmingskilden din. Den kan også fungere som et koselig supplement til andre oppvarmingsmetoder, som varmluft og elektrisk oppvarming. Peis er en kombinasjon av trivsel og nytte. Vedovner og levende flammer tilfører ekstra hygge til heimen, spesielt på kalde høst- og vinterkvelder.

Handlekurv