Hjem » Piper og tilbehør

Piper og tilbehør

Stålpiper

Fordelen med stålpiper er lav vekt og fleksibel montering. Takket være minimal vekt kan en stålpipe monteres rett på vanlig bjelkelag som bærende fundament. Den kan også monteres skrått, der hvor dette er behov for. Smart Varme leverer stålpiper av høy kvalitet. Disse kan skreddersys til en enkel og robust montering, samtidig som de har flere fordeler i forhold til tradisjonelle stålpiper. Med Smart Varme Stålpiper slipper du skjemmende låsebånd, da elementene danner skjøter som framstår nesten usynlige for øyet. Pipene er konstruert helt uten metalliske forbindelser mellom inner- og ytterør, noe som hindrer brannfarlig leding av varme. Smart Varme Stålpiper kan leveres i de fleste farger. Da kan du for eksempel velge en ovn med farget keramikk, og montere denne med matchende farge på stålpipen.

Les mer om Stålpiper

Elementpiper

Elementpiper er det robuste alternativet som står imot alle belastninger. Den dimensjoneres til det ildstedet du allerede har, hvor vi også kan ta høyde for at det enkelt kan monteres flere ovner og peiser i fremtiden. Smart Varme fører de kjente elementpipene fra Schiedel, hvor du får 30 års garanti mot temperaturbestandighet, forvitring, korrosjonsbestandighet og fuktinntrenging. I forhold til konkurrentene er elementene slankere, lettere og høyere. Dette gir rask montering og frigjør mer plass i rommet. Pipene er godkjent for direkte kontakt med trevegg på to sider, noe som gir stor fleksibilitet ved innredning og møblering. Har du et tett hus, kan du få elementpipe med integrert tilluftskanal i keramikk, som holder lufttilførsel og røyk adskilt i to separate kanaler. Da sikrer du lett opptenning og god forbrenning.

Les mer om elementpiper 

Røyksugere

Har du problemer med å tenne opp i ditt ildsted? Montering av ekstern røyksuger garanterer deg optimal trekk i ovnen eller peisen din, og kan fjernstyres helt etter dine preferanser. Smart Varme fører de kjente røyksugere fra Exodraft. Disse finnes i flere ulike varianter, tilpasset forskjellige typer pipe og plassering av denne. Vi er eksperter og veileder deg til den typen som passer perfekt til din pipe og ovn. Exodraft røyksugere leveres med fjernstyring, med boost-knapp for ekstra hjelp ved opptenning, eller en trådløs variant med servicebryter og alarm.

Les mer om røyksugere 

Handlekurv