Hjem » Spar penger i vinter med det rette ildstedet

Spar penger i vinter med det rette ildstedet

Vinteren står for tur og mange bekymrer seg over økte strøm og oppvarmingskostnader. Smart Varme hjelper deg å velge rimelige ildsteder av høy kvalitet som varmer godt!

Effektiv oppvarming med rentbrennende vedovner kan ha en markant innvirkning på strømforbruket i hjemmet ditt. Ikke bare gir de en jevn og langvarig varmekilde som reduserer avhengigheten av dyrere elektrisk oppvarming, men ved å velge disse ovnene kan du også spare opptil 40 prosent på ved.

Dette skyldes at de trenger mindre brensel for å oppnå samme varme. Videre sikrer riktig plassering og vedlikehold av vedovnen en optimal fordeling av varmen i boligen.

Peis og vedovner som gir deg mest varme for pengene

Smart varme har håndplukket fire ovner som gir deg mest mulig varme og kvalitet for pengene, og som nå er tilgjengelig til spesialpriser.

Disse ovnene representerer en unik kombinasjon av kvalitet, effektivitet og pris, og sikrer at du får et ildsted som varmer optimalt uten å belaste budsjettet unødvendig. Utforsk våre anbefalte modeller nedenfor og se hvilken ovn eller peis som passer best for ditt hjem.

Riktig veiledning kan spare deg mye penger

Da Tor-Arne Bjorvand skulle erstatte sin gamle Jøtul med en rentbrennende ovn, holdt et godt tilbud på å bli en dyr affære. Det ble reddet av Smart Varme sitt årvåkne blikk.

– Vi er veldig glad i vedvarme, og da vi ikke lenger fikk fyre i vår gamle Jøtul, måtte vi bytte den ut. Jeg fant først et godt tilbud på en ovn, men det viste seg at den ikke var riktig for stedet den skulle stå.

For da Tor-Arne sendte bilder av ovnen som sto der i dag, viste det seg at ovnen han hadde sett seg ut ble for stor og ville kreve en ny brannmur. Ovnen som var på tilbud, ville dermed bli unødvendig kostbar.

Smart Varme kom da med forslag på en annen ovn som ville passe uten at ny brannmur var nødvendig, forteller Tor-Arne.

Usikker på hva som lønner seg? Smart varme hjelper deg gjennom hele prosessen

Ved et lite gjennomtenkt valg av ildsted kan vinningen fort gå opp i spinningen.

Er du usikker på hvilket ildsted eller løsning som lønner seg for deg, kan det være behov for befaring. Ta kontakt og fortell oss om prosjektet ditt.

Handlekurv